merry christmas

...din partea colectivului Spitalului Militar de Urgență REGINA MARIA Brașov!

Termeni și Condiții

Utilizarea acestui site vă este oferită în funcție de acceptarea fără modificări a termenilor, condițiilor și indicațiilor conținute aici. Utilizarea de către dvs. a acestui site reprezintă acordul dvs. cu privire la toți acești termeni, condiții și notificări.

MODIFICAREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE

Această practică își rezervă dreptul de a modifica termenii, condițiile și notificările în baza cărora se oferă acest site incluzând, dar fără a se limita la modificările asociate cu utilizarea acestui site

Vă încurajăm să examinați periodic această declarație pentru a fi informat cu privire la modul în care această practică vă afișează informațiile.

LINK-URI LA SITE-URI DE TERȚI

Acest site web poate conține legături către alte site-uri web („Site-uri conectate”). Site-urile asociate nu sunt sub controlul acestor termeni și această practică nu este responsabilă de conținutul unui site legat, incluzând, fără limitare, orice legătură conținută într-un site legat sau orice modificări sau actualizări ale unui site legat. Această practică nu este responsabilă pentru transmisia web sau pentru orice altă formă de transmisie primită de la orice site legat. Această practică vă furnizează aceste link-uri numai ca o comoditate, iar includerea oricărei legături nu implică aprobarea acestei practici a site-ului sau a oricărei asocieri cu operatorii săi.

UTILIZARE NEADECVATĂ

Ca o condiție a utilizării de către dvs. a acestui site web, vă garantați că nu veți utiliza acest site Web pentru orice scop ilegal sau interzis de acești termeni, condiții și notificări.

Nu utilizați acest site în nici un fel care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta acest site sau să interfereze cu utilizarea oricăror alte părți pe acest site

Nu obțineți sau să nu încercați să obțineți materiale sau informații prin nici un mijloc care nu a fost disponibil sau prevăzut în mod intenționat prin intermediul acestor site-uri web practice.

UTILIZAREA DE SERVICII DE COMUNICARE

Acest site poate conține servicii de bord, zone de chat, grupuri de știri, forumuri, comunități, pagini web personale, calendare și / sau alte facilități de mesaje sau comunicare concepute pentru a vă permite să comunicați cu publicul larg sau cu un grup colectiv, „Servicii de comunicații”).

Sunteți de acord să utilizați serviciile de comunicații numai pentru a posta, a trimite și a primi mesaje și materiale care sunt corecte și legate de serviciul de comunicare special.

Cu titlu de exemplu, și nu ca o limitare, sunteți de acord că atunci când utilizați un serviciu de comunicații, nu veți participa la:

 • Defăimarea, abuzul, hărțuirea, tulburarea, amenințarea sau încălcarea în alt mod a drepturilor legale (precum drepturile de confidențialitate și publicitate) ale altora.

 • Publicarea, postarea, încărcarea, distribuirea sau difuzarea oricărui subiect, nume, material sau informații nepotrivite, profane, defăimătoare, contrafăcute, obscene, indecente sau ilegale.

 • Încărcarea de fișiere care conțin software sau alte materiale protejate de legile privind proprietatea intelectuală (sau de drepturile de confidențialitate a publicității), cu excepția cazului în care dețineți sau controlați drepturile asupra acestora sau ați primit consimțământul necesar.

 • Încărcarea de  fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot deteriora funcționarea computerului altui utilizator.

 • Utilizarea de reclamă sau ofertă de a vinde sau de a cumpăra orice bunuri sau servicii pentru orice scop de afaceri, cu excepția cazului în care acest serviciu de comunicare permite în mod special astfel de mesaje.

 • Efectuarea sau transmiterea de anchete, concursuri, scheme piramidale sau scrisori în lanț.

 • Descărcarea oricărui fișier postat de un alt utilizator al unui serviciu de comunicații pe care îl cunoașteți sau care ar trebui să îl cunoașteți în mod rezonabil nu poate fi distribuit în mod legal în acest mod.

 • Falsificarea sau ștergerea oricăror atribuții de autor, notificări legale sau de altă natură sau denumiri de proprietate sau etichete de origine sau sursă de software sau de alt material conținut într-un fișier încărcat.

 • Restricționarea sau împiedicarea oricărui alt utilizator să utilizeze serviciile de comunicații.

 • Violarea oricîrui cod de conduită sau alte orientări care pot fi aplicabile pentru orice serviciu de comunicații special.

 • Colectarea în alt mod de informații despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail, fără consimțământul lor.

 • Încălcarea legilor sau reglementările aplicabile.Această practică nu are nicio obligație de a monitoriza serviciile de comunicații.

Cu toate acestea, această practică își rezervă dreptul de a revizui materialele postate pe un serviciu de comunicare și de a elimina orice materiale la discreția sa. Această practică își rezervă dreptul de a vă întrerupe accesul la oricare sau la toate serviciile de comunicații în orice moment fără notificare, din orice motiv.

Materialele încărcate într-un serviciu de comunicații pot face obiectul limitărilor privind utilizarea, reproducerea și / sau difuzarea.

Sunteți responsabil pentru respectarea acestor limitări dacă descărcați materialele.

REDUCEREA RESPONSABILITĂȚII

Recomandările căutate prin această site nu trebuie să fie relaționate pentru decizii personale, medicale, juridice sau financiare și să consultați un profesionist pentru consultanță specifică la situația dumneavoastră.

Aceste practici și / sau furnizorii săi nu oferă nici o sugestie privind adecvarea, fiabilitatea, disponibilitatea, timpul și precizia informațiilor, software-ului, produselor, serviciilor și graficelor conexe conținute pe site-ul acest website pentru orice scop.

În limita maximă permisă de legea aplicabilă, toate informațiile, software-ul, produsele, serviciile și graficele conexe sunt furnizate „ca atare” fără garanție sau condiții de orice fel.

Aceste practici și / sau furnizorii săi defectă toate garanțiile și condițiile cu privire la acest informații, software, produse, servicii și grafică legată, incluzând garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, titlu și neîncălcare.

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, aceste practici și / sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune directe, indirecte,  accidentale, speciale, asigurate sau orice daune, incluzând, fără limitare, daune pentru pierderea utilizării , de date sau de profit, rezultate din sau în orice legătură cu utilizarea sau performanța acestui site, cu întârzierea sau imposibilitatea de a utiliza acest site web sau servicii conexe, furnizarea sau eșecul de a serviciilor sau pentru orice informații.

INFORMAȚII PRIVIND COPYRIGHT ȘI COMERCIALIZAREA

Toate drepturile rezervate. Toate siglele sunt mărci comerciale și mărci de servicii ale Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria” Brașov. Toate celelalte mărci comerciale, mărci de servicii și logo-uri utilizate în acest site sunt proprietatea respectivilor proprietari.

 • Ambulatoriul Integrat

  Pacienţii pot beneficia de servicii ambulatorii pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist din alte cabinete aflate în contract cu casele de asigurări de sănătate
  Mai mult
 • Servicii Medicale de Urgență

  Integrat în sistemul medical militar de urgență, spitalul nostru asigură primirea și rezolvarea urgențelor prin Compartimentul de Primiri Urgenţe.
  Mai mult
 • Program

  • Internări
   Lu-Vi : 07.00 - 15.00
  • Farmacie
   cu Circuit Deschis
   Lu,Ma,Jo,Vi : 07.00 - 15.00
   Mi: 07:00 - 17:00
  • Imagistică
   Lu-Vi : 08.00 - 20.00
  • Recoltare analize
   Lu-Vi : 07.30 - 09.00
  • Vizită
   Lu-Du : 15.00 - 16.00

Solicita o programare

Arta medicinii constă în amuzarea pacientului în timp ce boala se vindecă in mod natural.

— Voltaire
Acces ForumAcces MailProgramare ONLINE
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână